Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii continuă prăpădul, chiar și duminica: Au atacat un oraș nou din centrul Ucrainei

rusia ucraina

Explozii au fost auzite duminică și în Cerkasî, un oraș din Ucraina în mare parte neatins de bombardamente până acum. În ce privește atacul cu rachete asupra Kievului, cel puțin o persoană a murit, iar 4 au ajuns la spital. Rușii au lovit și o grădiniță. Explozii au fost auzite în orașul central ucrainean Cerkasî, a declarat guvernatorul regional Oleksandr Skichko pe aplicația Telegram.

Citește și: Mesaj de ultimă oră al președintelui SUA Joe Biden pentru liderii G7: Semnalul s-a dat la o discuție cu Olaf Scholz

El nu a oferit mai multe detalii, potrivit Sky News. Cerkasî a fost în mare parte neatinsă de bombardamente de când Rusia a invadat Ucraina în februarie. Duminică dimineața, mai multe explozii au fost auzite în Kiev, iar o rachetă a lovit un complex rezidențial din apropierea centrului orașului, provocând un incendiu, în condițiile în care Kievul nu a mai fost bombardat de aproape trei săptămâni.

Cel puțin o persoană a murit, iar patru au fost spitalizate. Kyiv Independent anunță că în atacul rusesc din Kiev a fost lovită și o grădiniță. Ministrul Culturii, Oleksandr Tkașenko, a raportat că atacul rusesc cu rachete asupra Kievului a avariat nu doar o clădire de 9 etaje, ci și o grădiniță din apropiere. Nu au fost raportate victime de la grădiniță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.