Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii din Belgorod simt războiul pe pielea lor: Guvernatorul raportează lovituri de mortiere, artilerie și lansatoare de grenade

Al-Jazeera
Belgorod

Regiunea Belgorod a fost ţinta unui atac lansate din mortiere, artilerie, lansatoare de grenade și dispozitive explozive, a declarat guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, relatează Rosbalt, potrivit RADOR.

Localităţi din regiunea Belgorod, situate la granița cu Ucraina, au fost din nou supuse unor atacuri, în cursul nopţii trecute, a anunţat guvernatorul regiunii Viaceslav Gladkov, pe canalul său de Telegram. Localitatea Krasnîi Hutor din regiunea Belgorod a fost ţinta unor atacuri de artilerie, fiind înregistrate în total opt atacuri. În districtul Borisovsk, la periferia localităţii Lozovaia Rudka, au fost lansate trei dispozitive explozive din drone. La periferia localităţii Starîi, din districtul Volokonovsk, au fost lansate cinci atacuri din mortiere și şapte obuze de artilerie.

Artileria a lansat atacuri şi asupra districtului urban Şebekinsk, satul Terezovka, care a fost şi el ţinta unor atacuri. Şase obuze de mortiere au fost lansate asupra punctului de control Şebekino. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, a precizat guvernatorul. Potrivit TASS, punctul de control internațional auto Şebekino de la granița ruso-ucraineană a fost de asemenea ţinta unui atac. Potrivit presei, punctul a fost ţinta unor atacuri de artilerie şi de lansatoare de grenade SPG-9 și AGS-17. De asemenea, au fost lansate bombe de aruncătore de mine de calibrul 120 mm.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.