Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii fortifică Zaporojia: Tranșee și dinți de dragon, menite să oprească ofensiva ucraineană

Twitter Nexta
zaporojie

Autorităţile impuse de Rusia în regiunea ucraineană Zaporojie finalizează construirea de fortificaţii în zona controlată de trupele ruse, a anunţat duminică politicianul Vladimir Rogov, liderul mişcării "Împreună cu Rusia", transmite EFE, potrivit Agerpres.

Rogov a insistat că fortificaţiile "vor zădărnici orice încercare a inamicului" de a avansa şi "de a tulbura liniştea" populaţiei.

Pentru a-şi confirma spusele, Rogov a publicat pe Telegram câteva imagini cu tranşee şi "dinţi de dragon" pe care autorităţile proruse au ordonat să fie construite în zonă.

Potrivit declaraţiilor lui Rogov făcute luna trecută, frontul din Zaporojie ar putea deveni o prioritate pentru trupele ucrainene după retragerea Rusiei de la nord de Herson.

Ulterior, liderul prorus a afirmat că intensitatea focului de artilerie pe linia de contact dintre cele două tabere din Zaporojie a fost "mai mare decât de obicei".

Rusia controlează părţile sudice şi centrale din Zaporojie, care reprezintă aproximativ 70% din teritoriul regiunii, dar nu a reuşit să cucerească şi capitala provinciei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.