Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii lovesc din nou în Ucraina - S-au înregistrat mai mulți morți și răniți

unian.net
ucraina război

Un copil de 13 ani și cel puțin patru adulți au murit în ultimele ore, în două orașe din sudul și din nord-estul Ucrainei, în urma bombardamentelor rusești, potrivit CNN.

Două persoane au murit și alte nouă au fost rănite în urma bombardamentelor asupra unei zone rezidențiale din Nikopol, în sudul Ucrainei. Atacul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, a anunțat Serghei Bratchuk, purtător de cuvânt al administrației regionale din Odesa.

Patru dintre persoanele rănite sunt copii, a precizat el, adăugând că bombardamentele au distrus trei case și au avariat alte 12 locuințe.

Un alt atac aerian a avut loc la miercuri dimineață, la Harkov, în nord-estul țării. Un băiat în vârstă de 13 ani se numără printre cele trei victime ale atacului, a declarat Oleh Synehubov, șeful administrației militare regionale.

„Din nefericire, trei persoane, printre care un băiat de 13 ani, un bărbat și o femeie, au fost ucise în urma bombardamentului de dimineață al ocupanților districtului Saltivskyi din Harkov. O femeie în vârstă de 72 de ani a fost rănită", a anunțat Synehubov pe Telegram.

Synehubov i-a sfătuit pe locuitorii din Harkov, al doilea oraș ca mărime din Ucraina, să nu iasă afară decât dacă este necesar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.