Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii mizează pe destrămarea NATO după înfrângerea Ucrainei

NATO Rusia

Un politician rus a făcut o serie de declaraţii despre viitorul Alianței Nord-Atlantice, în contextul unei înfrângeri suferite de Ucraina în război. Dmitri Rogozin, membru al Comitetului pentru apărare şi securitate din cadrul Consiliului Federației, a prezis destrămarea NATO, notează Rosbalt, potrivit Rador Radio România.

Fostul director al Roskosmos a susţinut că Alianța Nord-Atlantică, care sprijină Ucraina, este condamnată la moarte. Rogozin, într-un interviu acordat NEWS.ru, și-a exprimat convingerea că NATO ”va muri”, după înfrângerea Ucrainei. Politicianul a declarat că NATO ”se alimentează cu țări și popoare aflate pe moarte, care au un instinct de supraviețuire limitat”. NATO, ”mizând pe politica anti-Rusia și-a semnat propria condamnare la moarte”, a conchis Rogozin.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a remarcat că furnizarea în Ucraina a armelor și tehnicii militare de către Alianța Nord-Atlantică ar trebui să fie obligatorie.

La rândul său, Ministerul rus de Externe a declarat că NATO își intensifică activitatea în Europa și se pregătește pentru un conflict cu Federația Rusă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.