Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ruşii reacţionează după ce americanii i-au acuzat că au orchestrat criza din Golf: 'Ne-am săturat'

reuters
qatar

Kremlinul a respins miercuri acuzaţiile americane referitoare la o piratare de către hackeri ruşi a agenţiei oficiale de presă a Qatarului, preşedinţia rusă precizând că ''s-a săturat'' să tot reacţioneze la atacuri care ''nu se bazează pe nici o dovadă '', relatează AFP, conform agerpres.

''Ne-am săturat să tot reacţionăm la banalităţi care nu se bazează pe nici o dovadă. Acest fel de acuzaţii îi discreditează de fapt pe cei care le lansează'', a declarat Andrei Kruţkih, consilierul preşedintelui Vladimir Putin pentru securitatea cibernetică, citat de Interfax.

Atentatele din Teheran poarta amprenta Statului Islamic. Jihadiştii REVENDICĂ atacul - LIVE VIDEO

''Din păcate, ei (americanii) nu inventează nimic nou şi, de aceea, indiferent de ce se întâmplă, ei vorbesc de hackeri. Este mereu aceeaşi poveste. Ca de fiecare dată, nu există dovezi şi concluziile sunt trase înainte chiar să fie făcută o anchetă'', a adăugat Kruţkih.

Potrivit CNN, care citează responsabili americani, hackeri ruşi sunt la originea unui atac informatic împotriva agenţiei oficiale de presă a Qatarului survenit în mai, care a reaprins tensiunile în regiune. Scopul Moscovei era, cu această piratare, să provoace divizări între SUA şi aliaţii lor. Anchetatori ai FBI ajută Qatarul să afle originea acestui presupus atac de piraterie împotriva agenţiei de presă QNA de acum două săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.