Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii s-au dezlănțuit - Au atacat Dnipro cu rachete și au distrus 60 de case - Atac cu morți și la Donețk

atac dnipro

Un copil și cel puțin doi adulți au murit, iar alte cinci persoane au fost rănite în urma unor lovituri cu rachete rusești la Dnipro, anunță un oficial ucrainean, citat de CNN. Cel puțin trei persoane au murit, inclusiv un copil, în urma unor lovituri cu rachete asupra orașului Dnipro din centrul Ucrainei. Atacul a avut loc joi dimineață, potrivit șefului administrației militare regionale, Valentyn Reznichenko.

„Rușii au lovit Dnipro cu rachete în timpul nopții. Au lovit zone rezidențiale. Deocamdată, se știe că sunt trei morți, dintre care un copil... Alte cinci persoane sunt rănite, inclusiv o fată de 12 ani. Salvatorii au scos-o din casa distrusă, unde dormea când a fost lovită de o rachetă rusească", a declarat Reznichenko. Loviturile au avariat „60 de case și câteva clădiri înalte", iar câteva reședințe au fost „complet distruse", a adăugat el.

Governor: 6 civilians killed, 4 injured in Donetsk Oblast on Sept. 28. Donetsk Oblast Governor Pavlo Kyrylenko reported that Russian forces killed two civilians in Toretsk, one in Bakhmut, one in Pivnichne, one in Blahodatne, and one in Mykolaivka. According to Kyrylenko, since the beginning of the full-scale war, Russia has killed 901 civilians in Donetsk Oblast, not including Mariupol and Volnovakha

Guvernatorul din Doneț anunță că rușii au lansat și în zonă mai multe atacuri  în care au fost uciși șase civili și au fost răniți alți patru oameni. Victimele au fost înregistrate în Toretsk, Bakhmut, Pivnichne, Blahodatne și Mykolaivka.

Foto: Arhivă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.