Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii s-au dezlănțuit sălbatic în Ucraina: Numai în ultimele 24 de ore au tras peste 70 de rachete

Twitter
dnipro bloc

Peste 70 de rachete lansate de ruși au atacat ținte din Ucraina în ultimele 24 de ore, au anunțat reprezentanții armatei ucrainene. Atacurile au vizat în special orașele din estul țării. Statul Major General al Forțelor Armate ucrainene a anunțat că peste 70 de atacuri cu rachete au fost raportate în ultimele 24 de ore, 15 așezări din apropierea orașului Bakhmut din estul țării fiind lovite. Printre acestea se numără și orașul Soledar, în care se duc lupte grele între cele două părți.

Bombardamentele neîncetate ale Rusiei au distrus complet orașul Bakhmut și au avariat puternic orașul Avdiivka din centrul regiunii Donețk, a precizat Statul Major General, potrivit Sky News. „Lupte foarte grele continuă în cele două sectoare cheie ale... Bakhmut și Avdiivka. Inamicul atacă în mod constant. Iar noi încercăm să ne menținem pozițiile. Trupele rusești sunt active pe timp de noapte - avem mare nevoie de echipamente de vedere pe timp de noapte", a anunțat analistul militar ucrainean Oleh Zhdanov pe YouTube.

Rusia a făcut presiuni pentru a cuceri două orașe cheie din regiunea ucraineană Donețk: Bakhmut și Soledar. Rușii au folosit grupul militar privat Wagner, cunoscut pentru cruzimea sa, pentru a-și consolida pozițiile din zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.