Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii se laudă că au făcut prăpăd: în doar 24 de ore am ucis peste 1200 de soldați ucraineni

soldati rusi

Generalul Igor Konașenkov susține că, în doar 24 de ore, trupele rusești au eliminat peste 1200 de soldați ucraineni și au distrus zeci de tancuri și vehicule de luptă.

„În ultimele 24 de ore, în operațiunile lor din teren, forțele ruse au eliminat 48 de tancuri, 46 de vehicule de luptă de infanterie, alte 37 de vehicule blindate de luptă, 8 camionete cu mitraliere de calibru mare și peste 1.200 de militari ucraineni”, a explicat generalul, conform TASS.

Rusia admite avansarea ucrainenilor, tocmai de aceea ei susțin că s-au reorganizat. Rușii arată că ucrainenii au mobilizat brigada 128, redistribuită din vestul Ucrainei pentru a participa la ofensivă, a spus Konașenkov.

„Cinci militari din acea brigadă și-au depus armele și s-au predat”, a spus purtătorul de cuvânt.

Forțele ruse au lansat lovituri cu arme de precizie la sol, eliminând peste 200 de militanți ucraineni și aproximativ 40 de mercenari străini în regiunea Dnepropetrovsk, a raportat Konașenkov.

„Loviturile cu arme de precizie la sol în zona așezării Aleksandrovka din regiunea Dnepropetrovsk au distrus următoarele ținte: locul de desfășurare temporară și un depozit de muniții al brigăzii 1 de tancuri a armatei ucrainene. Grevele au eliminat peste 200 de militanți, inclusiv aproximativ 40 de mercenari străini, peste 20 de vehicule blindate și o cantitate mare de obuze de artilerie”, a spus purtătorul de cuvânt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.