Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii 'se mănâncă' între ei: Ginerele ministrului Șoigu, 'demascat' de oamenii lui Prigojin ca opozant al războiului

goigu ginere

Ginerele lui Serghei Șoigu, ministrul Apărării din Rusia, este acuzat de Grupul Wagner că susține mesaje de condamnare a acțiunii armate din Ucraina. Canalul de Telegram „Grey zone”, asociat mercenarilor conduși de Evgheni Prigozin, a publicat vineri un mesaj în acest sens.

„Ginerele ministrului apărării Shoigu și, prin extensie, soțul fiicei sale, apreciază postarea lui Yury Dud despre "războiul fără sens pe care l-a început Putin"”, se arată pe canalul de Telegram, alături de o captură de pe Instagram cu o postare anti-război pe care Alexei Stoliarov a apreciat-o.

Canalul „Greu zone” publică în continuare două înregistrări video de pe contul de Instagram al lui Stoliarov, cu glume cu tentă sexuală făcute de acesta. Ginerele lui Șoigu este acuzat indirect chiar de legături cu CIA.

„Practic, se poate privi în continuare conținutul de înaltă calitate pe care îl filmează ginerele, petrecându-și cea mai mare parte a timpului în străinătate, inclusiv în Dubai (Emiratele Arabe Unite), țară care găzduiește una dintre cele mai puternice reședințe CIA din Orientul Mijlociu și din lume în general. După cum spune proverbul: ginere - nu se poate lua dracu”, se mai arată în mesajul de pe canalul asociat Grupului de mercenari Wagner.

Prigojin îl acuză pe Șoigu că nu dă muniție mercenarilor Wagner

Evgheni Prigojin, fondatorul grupului paramilitar Wagner şi un apropiat al preşedintelui Vladimir Putin, care luni s-a plâns că luptătorii săi nu mai primesc muniţie, fără a spune explicit cine a luat această decizie, a revenit marţi şi i-a acuzat direct pe ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, şi pe şeful Statului Major, generalul Valeri Gherasimov, că vor să-i distrugă grupul şi că se fac vinovaţi de înaltă trădare.

„Şeful Statului Major General şi ministrul Apărării dau ordine în stânga şi în dreapta nu numai să nu se mai dea muniţie pentru Wagner, dar nici să mai fie ajutaţi cu transportul aerian”, a declarat Evgheni Prigojin.

Copiii lui Șoigu sunt milionari

Copiii ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu, sunt oficial milionari. La vârsta de 25 de ani, fiica sa Xenia a primit un apartament luxos de 148 de metri pătrați într-un complex rezidențial de elită. De asemenea, pe numele ei sunt și două penthouse-uri într-un alt complex rezidențial cu o suprafață de 435 și 191 metri pătrați.

Jurnaliștii au verificat averea soțului Xeniei Shoigu, Alexei Stoliarov. Așa cum scrie pe blogul său, acesta este un împătimit de fitness și îi place să comande mâncare la domiciliu. Ancheta au urmărit apartamentele în care soţul Xeniei Shoigu comanda mâncare. S-a dovedit că toate proprietățile aparține oficial fiicei ministrului. Costul total al apartamentelor este de 500 de milioane de ruble (6,3 milioane dolari). În timp ce salariul anual al lui Serghei Șoigu este de 10 milioane de ruble (125.000 de dolari).

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.