Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii se tem de un contraatac ucrainean la ei acasă: Firmele trebuie să organizeze adăposturi pentru angajați

belgorod

Autoritățile orașului au trimis o scrisoare oamenilor de afaceri din Belgorod în care îi îndeamnă să organizeze adăposturi pentru angajații lor și să consolideze pereții birourilor cu "saci de nisip, blocuri de beton și alte structuri de construcție", atât în exterior, cât și în interior.

Necesitatea unor astfel de măsuri este explicată prin faptul că "persistă amenințarea bombardamentelor din partea unui stat vecin", notează BBC Rusia.

În acest sens, primăria îi sfătuiește pe șefii întreprinderilor din Belgorod să construiască "adăposturi supraterane și subterane pentru personal (tranșee, fante etc.)".

Deși, formal, scrisoarea semnată de viceprimarul orașului Belgorod, Igor Grigorenko, are un caracter consultativ, managerilor li se cere să raporteze măsurile luate, trimițând o scrisoare pe adresa orașului "până la data de 06.04.2023", adică în următoarele trei zile.

Regiunea rusă Belgorod, aflată în nord-estul Ucrainei, la câțiva kilometri de orașul Harkov, a raportat în ultimele luni mai multe atacuri de peste graniță. Autoritățile de la Kiev nu au recunoscut niciodată că s-ar afla în spatele bombardamentelor din vecini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.