Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii susțin că o aeronavă americană plecată din România a supervizat puternicul atac aerian ucrainean asupra pozițiilor ruse

Facebook
fum marea neagra

O aeronavă necunoscută aparținând Marinei SUA zbura în apropierea coastei de vest a Crimeii în timpul atacului aerian al Ucrainei, rezultă din datelor portalului Flightradar24, relatează TASS citat de Rador Radio România.

Astfel, potrivit informaţiilor portalului, o aeronavă necunoscută aparținând Marinei SUA survola la aproximativ 250 km de coasta de vest a Crimeii, în spațiul aerian deasupra coastei Mării Negre a României în apropierea graniței cu Ucraina, când Ministerul rus al Apărării a anunţat interceptarea a două rachete ucrainene peste Marea Neagră, în largul coastei de vest a peninsulei.

Traseul avionului Marinei SUA conform portalului începe în Sicilia, în zona Staţiei Aeriene Navale SUA Sigonella. La aproximativ 10-15 minute după ce Ministerul rus al Apărării a anunțat interceptarea rachetelor ucrainene, avionul Marinei SUA s-a îndreptat spre sud-vest, trecând ușor spre est de cursul pe care îl luase din Sicilia până în Marea Neagră. În zona Constanței a început din nou să "se rotească". În acel timp, Ministerul rus al Apărării a anunţat interceptarea unei alte rachete ucrainene la vest de Crimeea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.