Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RUSINE pe obrazul armatei: Un militar a fost condamnat pentru CRIMĂ

armata militari trupe speciale

Un militar de la Baza Aeriană 86 din Fetești a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare pentru ucidere din culpă, după ce a fost implicat într-un accident în ianuarie 2017, în urma căruia două persoane au murit, iar alte două au fost rănite, notează mediafax.

Magistrații Curții Militare de Apel București au admis apelul făcut de militar la sentința Tribunalului Militar București, prin care a fost condamnat la 4 ani și 4 luni închisoare.

„Dispune ca inculpatul plt. adj. N.I.D. să execute pedeapsa principală de 4 ani închisoare, aplicată pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, prev. de art. 192 alin.1,2 ?i 3 din Codul penal, precum și pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prev. de art. 66 alin. (1) lit. a), b) și i) C. pen., respectiv a drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat și de a conduce pe drumurile publice vehicule pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pe o durată de 4 ani”, se arată în decizia Curții Militare de Apel București.

Citește și: PNL taie în carne vie: Guvernul începe runda 2 de verificări pe PNDL / Acord ministru - parlamentari

Pontrivit acesteia, inculpatul a fost achitat pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Sentința magistraților Curții Militare de Apel București este definitivă.

Două persoane au murit și alte două au fost rănite grav într-un accident produs în ianuarie 2017 în localitatea Ștefan cel Mare, județul Constanța, în care a fost implicat o mașină militară condusă de plutonierul N.I.D. Mașina se deplasa de la baza Aeriană 86 Fetești la baza de la Mihail Kogălniceanu. În urma accidentului, plutonierul și comandantul bazei aeriene din fetești, aflat în mașină, au fost răniți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.