Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusoaica Liudmila Samsonova este a doua finalistă a turneului de tenis WTA 1.000 de la Beijing

wtatennis.com
Liudmila Samsonova

Rusoaica Liudmila Samsonova este a doua finalistă a turneului de tenis WTA 1.000 de la Beijing după ce a trecut sâmbătă de kazaha Elena Rîbakina 7-6 (9/7), 6-3 în semifinalele acestei competiţii dotate cu premii totale de 8.127.389 de dolari.

Liudmila Samsonova, locul 22 WTA, pornea cu şansa a doua în faţa Elenei Rîbakina, locul 5 WTA. Samsonova, care s-a impus după o oră şi 42 de minute de joc, speră să câştige primul său titlu din 2023 şi al cincilea din cariera sa, notează EFE.

Prima finalistă a turneului din capitala Chinei este poloneza Iga Swiatek, care a învins-o neaşteptat de uşor în semifinale, 6-2, 6-3, pe jucătoarea americană Coco Gauff, ce a acuzat probleme fizice.

Swiatek, fost lider mondial, acum pe locul 2 în ierarhia internaţională, s-a impus după numai o oră şi 14 minute de joc în duelul cu Gauff, locul 3 WTA, care venea după o serie de 16 victorii, notează site-ul WTA. Swiatek va disputa a şaptea sa finală din acest an, trei dintre acestea fiind la turnee WTA 1.000.

Gauff, campioana de la US Open, nu mai pierduse un meci din luna august. Bilanţul întâlnirilor directe dintre ea şi Swiatek este acum de 8-1 în favoarea polonezei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.