Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusoaicele se impun în Asia: Ekaterina Alexandrova a câştigat turneul de la Seul, după ce Liudmila Samsonova a câștigat la Tokyo

tenis mafie

Ekaterina Alexandrova (Rusia, 24 WTA, favorită nr. 2) a câştigat duminică turneul de la Seul (WTA), dotat cu premii totale în valoare de 251.750 de dolari, după ce a învins-o în ultimul act pe principala favorită, letona Jelena Ostapenko (19 WTA), în două seturi, 7-6 (7/4), 6-0.

Alexandrova a avut nevoie de mai puţin de o oră şi jumătate pentru a-şi adjudeca victoria, ea reuşind şase aşi şi făcând patru duble greşeli, în timp ce adversara sa a avut trei aşi şi a comis trei duble greşeli. Ekaterina Alexandrova mai are în palmares titlurile de la Shenzhen (2020) şi 's-Hertogenbosch (2022). Rusoaica a mai ajuns până în ultimul act la Linz (2018) şi Moscova (2021), scrie agerpres.ro.

Ostapenko, câştigătoare în 2017 de la Roland Garros, se calificase în finală după ce în semifinală a beneficiat de abandonul adversarei sale, britanica Emma Răducanu (77 WTA, favorită nr. 6), care a acuzat o accidentare la coapsă în setul al treilea.

Tot în Asia, Liudmila Samsonova (Rusia, 30 WTA) a câştigat duminică turneul de la Tokyo, turneu de categoria WTA 500, dotat cu premii de 757.900 dolari, după ce în ultimul act a învins-o pe chinezoaica Zheng Qinwen (36 WTA) în două seturi simetrice, 7-5, 7-5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.