Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Russell Crowe a publicat primele fotografii arătând cum își revine proprietatea sa după incendiile care au afectat Australia în ultimele luni

noah-russell-crowe

Russell Crowe a publicat primele fotografii arătând cum își revine proprietatea sa după incendiile care au afectat Australia în ultimele luni, arată CNN, anunță MEDIAFAX.

Actor ul Russell Crowe deține o proprietate în zona rurală din New South Wales, unde incendiile de vegetație au făcut ravagii.

Citește și: Solicitare urgentă către Ludovic Orban! Se cere ‘alungarea’ unui cunoscut ministru

Zona pare să fi renăscut după ploile care au căzut în weekend.

Artistul a publicat imagini care permit comparații între felul în care domeniul său a fost afectat de foc în urmă cu 10 săptămâni și natura care pare să-și fi reintrat în drepturi după câteva zile de ploaie.

Crowe a vorbit despre efectele distrugerilor reușind să strângă bani pentru organizațiile implicate în lupta cu focul. Nu mai puțin de 30 de persoane și-au pierdut viața în incendii, și, doar în New South Wales, peste 3.000 de locuințe au fost distruse ori avariate.

Crowe arăta în luna noiembrie că, deși a pierdut mai multe clădiri de pe proprietatea sa, se consideră ”foarte norocos”.

Citește și: Avocatul lui Dragnea răstoarnă situația, după ce Înalta Curte a respins eliberarea fostului lider PSD: Mai există cereri

Russell Crowe, care s-a născut în Noua Zeelandă, dar a crescut în Australia, a câştigat, în 2001, premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru prestaţia din "Gladiatorul", primind alte două nominalizări la premiile Academiei americane pentru rolurile din "Scandal în industria tutunului/ The Insider" (1999) şi "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2001).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.