Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusul Andrei Rublev va fi adversarul lui Thiem în semifinale la Gijon (ATP)

www.tennisworldusa.org
Andrei Rublev

Tenismanul rus Andrei Rublev (9 ATP, principal favorit) s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului ATP 250 de la Gijon (Spania), dotat cu premii de 612.000 de euro, după ce a trecut de americanul Tommy Paul (30 ATP, favorit nr. 5) în două seturi, 7-5, 6-3, anunță Agerpres.

Rublev s-a impus în mai puţin de o oră şi jumătate, urmând să-l aibă adversar în penultimul act pe austriacul Dominic Thiem (165 ATP).

Aşa cum se ştie, Thiem s-a calificat după ce a trecut în două seturi, 6-4, 6-3, de argentinianul Francisco Cerundolo, locul 29 mondial.

Thiem, fost număr 3 mondial, campionul de la US Open 2020, revenit în competiţie în primăvară după ce a lipsit nouă luni din cauza unei accidentări la încheietura mâinii drepte, nu a avut probleme cu Cerundolo, cap de serie numărul 4, câştigător al turneului de la Bastad în luna iulie. Este doar a doua oară în acest sezon când Thiem ajunge în semifinalele unui turneu ATP, după Gstaad în luna iulie, când s-a înclinat în faţa italianului Matteo Berrettini, 6-1, 6-4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.