Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusul Nikita Mazepin nu va concura în ultimul Grand Prix de Formula 1 al acestui sezon, deoarece a fost testat pozitiv cu coronavirus

formula1.com
nikita mazepin

Echipa Haas a anunţat că rusul Nikita Mazepin nu va concura în ultimul Grand Prix de Formula 1 al acestui sezon, la Abu Dhabi, deoarece a fost testat pozitiv cu coronavirus, conform news.ro

Pilotul rus nu va fi înlocuit. Pilotul de rezervă Pietro Fittipaldi este la Abu Dhabi, dar pentru că nu a participat la nicio sesiune în acest weekend nu este eligibil pentru cursă. Drept urmare, Haas va avea un monopost în cursă, cel condus de Mick Schumacher. Nikita Mazepin urma să pornească de pe ultima poziţie a grilei în cursa programată la ora 15.00.

“Nikita este bine fizic, este asimptomatic, dar va sta în izolare şi va respecta recomandările autorităţilor sanitare”, a precizat Haas.

Înainte de cursa de la Abu Dhabi, care va decide câştigătorul titlului mondial, britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) şi olandezul Max Verstappen (Red Bull Racing Honda) au câte 369,5 puncte.

Hamilton are 7 titluri de campion în vitrină (2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2020), în timp ce Max Verstappen nu are niciunul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.