Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ruxandra Dragomir, dezvăluire BOMBĂ despre Elena Udrea

Cea mai bună prietenă a Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir, face o dezvăluire bombă despre Elena Udrea. În plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale apăreau celebrele fotografii de la Paris ale Elenei Udrea.

Ruxandra Dragomir susține că la acel moment a avut o discuție privată cu Elena Udrea și a întrebat-o de unde vin aceste forografii.

Înainte de alegeri, anul trecut, s-a întâmplat episodul de la Paris, care până și în ziua de astăzi este confuz, în sensul că nimeni nu și le asumă.

Întrebarea este cine a făcut acele fotografii? Se știe cine le-a făcut

Nu auzisem niciodată, până acum despre domnul Coldea, și nu știam că este atât de puternic. Nu mi-am imaginat că este atât de puternic.

La puțin timp după alegeri domnul Maior a fost schimbat. Probabil că și acolo, între ei, la serviciile secrete este competiție”, a declarat Ruxandra Dragomir la Antena 3.

Prietena Elenei Udrea dă de înțeles că tot scandalul de la Paris ar fi fost orchestrat de generalul Florian Coldea. Să ne amintim că Traian Băsescu a dezvăluit că avea decretul de demitere a lui Coldea pe masă, dar a venit un al doilea raport de la SRI, care l-a convins să nu-l demită pe Coldea.

Exact în perioada în care Traian Băsescu primea al doilea raport de la SRI, Elena Udrea ieșea în fiecare zi la televizor și anunța că va face dezvăluiri cât de curând. Dezvăluirile le-a făcut, dar numai în momentul în care DNA a pornit ofensiva împotriva sa.

”Îmi amintesc un lucru dintr-o discuție cu Elena, Ea mi-a spus spus că vrea să spună ceva public și am încurajat-o să facă acest lucru. Mi-a spus: nu pot să spun acum, dacă spun acum, pe mine cine mă mai apără? Probabil că nu s-a mai dorit prezența ei în politică, pentru că știa foarte multe lucruri”, a mai spus Ruxandra Dragomir”, a spus Ruxandra Dragomir.

Din spusele Ruxandrei Dragomir întelegem că Florian Coldea a pus la cale filajul de la Paris. De asemenea, știm din declarația Elenei Udrea că George Maior a avertizat-o pe Elena Udrea că vor apărea respectivele imagini.

Corelând informațiile putem contura următorul tablou: au apărut imaginile de la Paris, Udrea a vrut să-l deconspire pe Florian Coldea, dar a fost oprită de Traian Băsescu, pentru că altfel nu ar fi avut motiv să spună: ”Pe mine cine mă mai apără?”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.