Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ryan Giggs susţine că nu a agresat nicio femeie

Ryan Giggs

Ryan Giggs, fostul mare fotbalist al lui Manchester United, a susţinut marţi că nu a agresat nicio femeie, însă a recunoscut că a fost infidel, în timpul procesului său pentru violenţă domestică, informează AFP.

Fostul mijlocaş, în vârstă de 48 de ani, care a câştigat două Ligi ale Campionilor cu United şi a fost selecţioner al naţionalei Ţării Galilor, a luat pentru prima dată cuvântul în faţa unui tribunal din Manchester, potrivit Agerpres.

Când avocatul său, Chris Daw, l-a întrebat dacă "a agresat vreodată o femeie", el a răspuns "nu". Acelaşi răspuns când avocatul l-a întrebat dacă "a încercat vreodată să controleze sau să forţeze o femeie, în orice fel, sau în felul în care susţine doamna (Kate) Greville", fosta sa prietenă.

Aceasta a declarat că Ryan Giggs, în noiembrie 2020, i-a dat o lovitură cu capul şi a aplicat o lovitură cu cotul în maxilarul surorii sale care intervenise. Ea a descris, de asemenea, o ceartă la începutul relaţiei lor în care el a târât-o goală pe un hol unde a aruncat conţinutul valizei ei.

Giggs a pledat nevinovat. Avocatul său a asigurat luni că fotbalistul "nu a recurs la nicio violenţă ilegală", însă a afirmat că acesta a recunoscut că "la nivel moral" comportamentul său "a fost departe de a fi perfect".

Un aspect al vieţii sale pe care fostul fotbalist l-a recunoscut marţi, răspunzând "nu" atunci când avocatul său l-a întrebat dacă "a reuşit să le rămână fidel" femeilor din viaţa sa, printre care fosta soţie şi Kate Greville.

"Dacă o femeie atrăgătoare se arată interesată de dumneavoastră, indiferent de starea dumneavoastră civilă, puteţi rezista?", a întrebat din nou avocatul.

"Nu", a răspuns Giggs, care, dacă va fi vinovat de faptele care i se reproşează, riscă până la cinci ani de închisoare.

În afară de cele două Ligi ale Campionilor, Giggs a câştigat de 13 ori Premier League cu United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.