Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ryanair introduce din primăvara viitoare patru rute directe

Ryanair

Compania Ryanair va opera zboruri pe Aeroportul Iaşi, din primăvara viitoare, către Milano, Paris, Bruxelles şi Dublin, biletele de avion fiind deja puse în vânzare, informează News.ro.

Ryanair, companie irlandeză de tip low-cost, va lansa din 26 martie patru rute directe ce vor lega Aeroportul Iaşi de Milano (Bergamo), Paris (Beauvais), Bruxelles (Charleroi) şi Dublin.

Biletele de avion au fost puse deja în vânzare.

"Ne bucurăm să avem la Iaşi unul dintre cei mai influenţi operatori aerieni din Europa. Decizia companiei Ryanair de a deschide zboruri din Iaşi este rezultatul negocierilor constante pe care le-am purtat timp de mai multe luni. Parteneriatul cu Ryanair se concretizează în multiple posibilităţi de călătorie către destinaţii ce se regăsesc în reţeaua noastră de rute (Bergamo, Beauvais, Charleroi, Dublin), la preţuri foarte avantajoase. Faptul că Ryanair a ales Iaşul pentru a-şi extinde business-ul înseamnă că în continuare prezentăm interes pentru companiile aeriene, mai ales acum când avem în derulare proiectul de extindere a infrastructurii, care ne va ajuta să procesăm un număr dublu de pasageri odată cu creşterea numărului de operatori şi, implicit, a rutelor aeriene", a declarat Romeo Vatră, directorul general al R.A. Aeroportul Iaşi.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a precizat că Aeroportul Iaşi devine din ce în ce mai atractiv pentru companiile aeriene, iar vestea că Ryanair va opera zboruri din Iaşi demonstrează că "direcţia de dezvoltare pe care aeroportul o urmează este majoră şi fără precedent".

"Deschiderea către Europa va fi şi mai mare, aspect care se va traduce în avantaje atât pentru turism, cât şi pentru mediul de business", a mai afirmat şeful CJ Iaşi, Costel Alexe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.