Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ryanair l-a numit pe Cristian Samoilovich şef la departamentul de afaceri publice

Ryanair l-a numit pe Cristian Samoilovich şef la departamentul de afaceri publice.

Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, a anunțat astăzi, 6 Ianuarie, numirea lui Cristian Samoilovich la conducerea Departamentului de Afaceri Publice. Cristian s-a alăturat echipei Ryanair după ce în trecut a gestionat Departamentul de Politici Publice Europene în cadrul Uber.

Cristian vine cu o bogată experiență în afaceri guvernamentale obținută în perioada în care a făcut parte din echipele Boeing și Airbus și va gestiona Afacerile Publice ale Ryanair în angajamentele asumate cu instituțiile UE, dar și guvernele Europene

Juliusz Komorek, Chief Legal & Regulatory Officer, Ryanair, a declarat: “Suntem fericiți să-l numim pe Cristian Samoilovich la conducerea Departamentului de Afaceri Publice. Cunoștințele și bogata sa experiență profesională sunt valoroase pentru Ryanair în relaționarea cu Uniunea Europeană pentru creșterea competivității din cadrul industriei de transport aviatic, în beneficiul clienților.”

Cristian Samoilovich, Director Afaceri Publice, Ryanair, a declarat potrivit unui comunicat de presă: “Sunt încântat să fiu numit la conducerea Departamentului de Afaceri Publice al Ryanair, cea mai mare companie aeriană Europeană. Este o perioadă foarte interesantă pentru Ryanair, cu planuri de creștere extraordinare, și sunt nerăbdător să colaborăm strâns cu Uniunea Europeană și guvernele naționale pentru a le oferi clienților și mai multe opțiuni pentru tarife reduse.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.