Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rzăvan Burleanu a declarat că speră ca la ora meciului cu Spania gazonul Arenei Naţionale să fie în condiţii optime

Ziua de Constanta
Razvan Burleanu

Preşedintele FRF, Rzăvan Burleanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că speră ca la ora meciului cu Spania, gazonul Arenei Naţionale să fie în condiţii optime de joc, potrivit news.ro

"Gazonul lipseşte astăzi cu desăvârşire, nu avem gazon. În schimb, avem garanţii din partea administratorilor stadionului că la ora meciului cu Spania vom avea un gazon care se va prezenta în condiţii optime. Montarea noului gazon va începe mâine sau poimâine. Să fim optimişti, să avem încredere în administratorul stadionului care ne-a dat daranţii acest grafic se va respecta. Dacă acest grafic se respectă, atunci cu siguranţă vom avea un gazon optim", a spus Burleanu, după ce pe Arena Naţională au avut loc concerte în urma cărora gazonul a fost distrus.

El a precizat că pe Arena Naţională se vor putea juca meciuri până în luna mai a anului viitor, apoi stadionul va intra în administraţia UEFA pentru Euro-2020.

România întâlneşte Spania, la 5 septembrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti şi Malta, la 8 septembrie, de la ora 19.00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în preliminariile Euro-2020.

Bulreanu a anunţat că FRF a alocat pentru pregătirea acestor meciuri suma de aproximativ 400.000 de euro.

Echipa naţională de tineret începe campania de calificare la Campionatul European din 2021, cu un meci programat la 10 septembrie, în Danemarca. Această partidă va costa FRF aproximativ 80.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.