Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-A AFLAT: Ce afacerist celebru a stat în spatele negocierii dintre Halep şi noul ei sponsor

www.gsp.ro
Simona Halep

Noi dezvăluiri ies la iveală după ce Simona a încheiat un contract de milioane cu un nou sponsor. Directorul de imagine al Simonei Halep, Cosmin Hodor, a dezvăluit cine a fost intermediarul în negocierile dintre românca de 26 de ani şi gigantul american Nike. Potrivit acestuia, cel care a ajutat la parafarea înţelegerii ar fi nimeni altul decât omul de afaceri Ion Ţiriac.

Citeşte şi: Liviu Pleşoianu, atac FĂRĂ PRECEDENT, după replica lui Iohannis la revocarea lui Kovesi: Ce îi transmite deputatul

Hodor a fost întrebat dacă Simona ar fi obţinut un contract mai valoros dacă ar fi avut altă naţionalitate, acesta a vorbit despre intervenţia miliardarului român. "Ţinând cont că a negociat în special domnul Ţiriac, cred că ar fi fost aceeaşi sumă", a spus Hodor, potrivit Digisport.

Simona a semnat un contract întins pe patru ani şi va încasa 1.7 milioane de euro anual. Asta duce la un total de 6.8 milioane de euro pe toată durata înțelegerii.

Citeşte şi: ALERTĂ - Prima REACŢIE a Laurei Codruţa Kovesi, după cererea de revocare: 'Voi răspunde PUNCT cu PUNCT...'

Ibericii de la MKT Esportivo specifică și diferența mare care e între Halep și celelalte staruri sponsorizate de Nike. De exemplu, Roger Federer câștigă anual 12 milioane de euro, Rafael Nadal e recompensat cu 10 milioane de euro, în timp ce Maria Sharapova se poate lăuda cu 8.5 milioane de euro.

Simona le-a cerut celor de la Adidas două milioane de euro la finalul contractului cu germanii, dar aceștia nu au dorit să îi dubleze câștigul avut în perioada 2013-2017. Au preferat să investească în alte jucătoare de top, precum Caroline Wozniacki, Angelique Kerber sau Garbine Muguruza.

Şi în cadrul negocierilor cu Adidas, tot Ţiriac a fost cel care a ajutat-o pe Simona să ajungă la un milion de euro pe an. Fostul jucător le-a cerut germanilor să respecte statutul sportivei noastre, una care se află în top în ultimii 3 ani.

Citeşte şi: CSM e ţinut în ŞAH, după anunţul revocării lui Kovesi: Ce spun magistraţii despre RAPORTUL ministrului Justiţiei

"Încă de când eram mică visam să semnez un contract cu Nike şi mă bucur că s-a întâmplat acum", a declarat constănţeanca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.