Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat! Cine e cea mai bine plătită vedetă de pe Instagram

instagram

Faptul că Instagram este o bună sursă de bani nu mai este un secret pentru nimeni. Cum reușesc însă unii să își umfle conturile promovându-și produsele pe rețeaua de socializare este o întrebare la care puteți găsi răspuns în cele de mai jos.

Vedeta TV şi proprietara unei companii de cosmetice Kylie Jenner s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite celebrități de pe platforma de socializare online Instagram, aceasta câștigând câte 1 milion de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat, potrivit bbc.com.

Pe poziția a doua în acest top pe 2018 s-a situat cântăreața și actrița Selena Gomez, cu 800.000 de dolari per post, iar podiumul este completat de fotbalistul Cristiano Ronaldo, cu 750.000 de dolari pe mesaj sponsorizat, scrie Mediafax.

În topul 10 au mai fost incluși, în ordine, vedeta de reality show Kim Kardashian (720.000 de dolari), cântăreața și actrița Beyonce (700.000 de dolari), actorul Dwayne Johnson (650.000 de dolari), cântărețul Justin Bieber (630.000 de dolari), fotbaliștii Neymar da Silva Santos Junior (600.000 de dolari) și Lionel Messi (500.000 de dolari) și modelul Kendall Jenner, sora lui Kylie Jenner (500.000 de dolari).

Datele pe baza cărora a fost realizat acest top provin de la compania britanică Hopper HQ, care administrează conturi de social media în numele unor companii și persoane.

Primul top al celor mai bogate celebrități pe Instagram a fost realizat anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.