Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat cine este agresorul lui Mălin Bot: Dezvăluiri incredibile din secţie - 'A RECUNOSCUT că a intrat cu maşina în mine' / FOTO

facebook.com
atacator Bot 2

Jurnalistul Mălin Bot continuă seria dezvăluirilor după ce a fost agresat şi ameninţat în această seară. Acesta a anunţat pe facebook faptul că a ajuns la poliţie şi că bărbatul care l-a agresat a recunoscut totul în faţa organelor judiciare. Mai mult, Bot îl dă de gol pe atacatorul său şi spune cine este acesta. Jurnalistul dezvăluie că agresorul său s-a lăudat în faţa anchetatorilor că mama acestuia lucrează în IGPR de 20 de ani.

Mai multe detalii aici: ALERTĂ Jurnalistul Mălin Bot, AGRESAT în trafic: 'A încercat să mă scoată din maşină' / FOTO

"Suntem la Sectia 4. Confruntat cu faptul ca exista integistrarile de la 112, individul a recunoscut ca a injurat si amenintat. Susține ca din cauza ca l-am "incomodat" in trafic. Dar nu spune cum l-am "incomodat" concret.

Eu mergeam pe banda 1 in locul unde a aparut individul și a început să mă șicaneze, nu schimbam directia de mers, nu depaseam, pur si simplu mergeam inainte pe banda 1. Recunoaste ca a intrat cu masina in mine. La fata locului incerca sa impresioneze politistii spunand ca "mama lucreaza de 20 de ani in IGPR"... Am făcut plangere penala pentru amenintare, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice. Asa cum am facut si in alte cazuri, merg cu el pana la capat, in instanță.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu, anunț pentru milioane de persoane! Cui cere AJUTORUL și în ce privință

Concluzia cea mai importanta e ca in astfel de situatii e bine sa suni imediat la 112 si sa lasi autoritatile sa isi faca treaba. Sub nicio formă nu trebuie sa te lasi atras in provocarea la violență. Nu știu de ce a făcut asta acest individ, dar știu că a fost foarte agresiv și a făcut tot posibilul să mă determine cumva sa dau curs violentei lui, sa cobor din mașină. Maine, pe lumina, ma uit sa vad ce daune am la mașină și duc devizul de reparații la Politie ca prejudiciu. Mai departe scrie in Codul Penal", a scris Mălin Bot pe facebook.

Şi asta nu e tot. Mălin Bot anunţat şi care este stadiul cercetărilor. "Se cauta amprentele individului pe masina mea. Cercetare la fata locului. Masina individului e fotografiata de criminalist.", a mai scris Mălin Bot.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.