Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-A AFLAT: Cine sunt cei doi bărbaţi reţinuţi pentru că au bătut-o pe femeia jandarm din Piaţa Victoriei

Stiri pe surse
Jandarmerita

Cei doi protestatari reținuți sub acuzațiile de ultraj și tulburarea liniștii publice, Ionuț Liviu Cojoacă și Claudiu Dobre Mihai, urmează să ajungă, duminică după-amiază, în fața magistraților Judecătoriei Sectorului 1 din Capitală cu propunerea de arestare preventivă, transmite Mediafax.

Ionuț Liviu Cojoacă și Claudiu Dobre Mihai, în vârstă de 30, respectiv 24 de ani, au fost reținuți de către procurori sâmbătă noaptea, iar în cursul zilei de duminică, aceștia vor fi aduși în fața magistraților Judecătoriei Sectorului 1 din Capitală, cu propunerea de arestare preventivă, sub acuzațiile de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. Faptele ar fi fost săvârșite la mitingul de vineri seară, din Piața Victoriei. Ambii bărbați sunt din Capitală.

CITEȘTE ȘI: Laptele preferat de oamenii longevivi. Mult mai sănătos decât laptele de vacă, eficient împotriva cancerului

Cercetările în această cauză continuă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiștii de la Serviciul Omoruri au audiat, până în prezent, 19 de persoane în legătură cu violențele de la protestul de vineri, informează Poliția Capitalei.

În paralel cu aceste activități au fost analizate înregistrarile realizate de mass media. Activitățile desfășurate au ca scop stabilirea identității celor prezenți în zona producerii agresiunii și a faptelor lor, mai arată Poliția Capitalei.

De asemenea, procurorii militari au primit, până la ora transmiterii știrii, 19 plângeri penale împotriva jandarmilor, depuse de către protestatarii prezenți la mitingul de vineri, din Piața Victoriei.

CITEȘTE ȘI: Cinci reguli pe care nu le poţi evita dacă vrei să ai un abdomen plat

Procurorii fac apel la participanții protestului de vineri seară, care au fost răniți sau care pot oferi informații relevante pentru anchetă să se prezinte la Parchetul Militar din Capitală, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Toți cei care au fost răniți sau au participat la protestul de vineri seară din Piața Victoriei și care pot oferi informații importante pentru ancheta procurorilor, sunt invitați la sediul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul București (strada George Georgescu, nr. 2) pentru a oferi datele sau imaginile pe care le dețin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.