Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat! Cine sunt finaliștii de la America Express 2024

Radu Pop
observator news
america express 2024

S-a aflat cine sunt finaliștii de la America Express 2024. Filmările pentru cea mai așteptată emisiune de la Antena 1 s-au încheiat, cele 9 echipe au revenit în țară și au făcut deja primele dezvăluiri despre experiența din America Latină. Noul sezon America Express a fost filmat în Columbia, Ecuador și Argentina.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru), Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Ionuț Rusu și George Tănase, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș, jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov au intrat în competiție cu gândul să câștige, au trecut prin multe momente complicate la filmări, dar doar două dintre echipe s-au dovedit cele mai puternice.

Conform informațiilor obținute de UNICA, marea bătalie se va da între echipele Alexia Eram – Aris Melkior Eram și Laura Giurcanu – Sânziana Negru.

Alexia Eram și Aris Melkior au ajuns în marea finală

Înzestrați cu multă determinare și provocați de necunoscut, cei doi frați au reușit să fie cât mai aproape de scopul pe care și l-au propus. Copiii Andreei Esca au ajuns în marea finală America Express 2024 și nu au dezamăgit pe nimeni, așa cum Alexia Eram și-a propus înainte de a părăsi România.

„Plecăm la drum cu multe emoții și sentimente amestecate care ne copleșesc. Pe de o parte frică, nesiguranță și teamă de necunoscut, iar pe de altă parte fericiți că putem lua parte la un proiect atât de mare, că ne vom consolida și mai tare relația de frate&soră, că avem posibilitatea să experimentăm atât de multe lucruri, care sunt convinsă că ne vor ajuta în dezvoltarea noastră ulterioară.

Vom încerca să dăm tot ce e mai bun din noi și să luptăm cât o să putem de mult. Sperăm să nu dezamăgim pe nimeni. O să fim noi, cu bune și rele, cu defecte și calități, ca orice om de 20 de ani”, spunea Alexia Eram, pe rețelele de socializare, după ce ea și fratele ei au acceptat provocarea America Express 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.