Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat: Motivul incredibil pentru care a fost dat afară Juan Albin de la Dinamo

www.digisport.ro
Juan Albin Dinamo

Ruptura dintre Dinamo şi uruguayanul Juan Albin s-a produs în două mişcări şi trei secunde, iar rapiditatea cu care s-a petrecut totul a iscat semne de întrebare asupra acurateţii cu care au fost prezentate faptele. Sub paravanul inadaptării fizice a mijlocaşului şi a imposibilităţii găsirii unui confort psihic, Cosmin Contra (într-o conferinţă de presă) şi Ionel Dănciulescu (aseară, în emisiunea lui Radu Naum de la Digisport) au mai marşat pe ideea renunţării bruşte la sud-american şi din cauza unui act de indisciplină: absenţa de la o şedinţă de antrenament. Lipsa uruguayanului de la Săftica a fost cauzată însă de un incident care nu i-a permis să dea nas în nas cu stafful "câinilor" şi cu colegii lui.

"Acum două seri mi-a trimis un mesaj că este obosit psihic şi fizic, că nu poate da randamentul pe care îl aştept de la el şi că are nişte probleme familiale care îl împiedică să dea randament maxim. I-am zis să se liniştească şi să meargă a doua zi la antrenament. Nu s-a dus la antrenament şi acesta a fost un factor care m-a făcut să iau decizia să ne despărţim de Juan Albin. În secunda doi am vorbit cu Adi Mutu şi i-am transmis decizia mea. Pentru că, indiferent dacă îmi doresc sau nu un jucător, nimeni nu este mai presus de club. L-am înţeles pe Albin, dar indisciplina la mine nu există, indiferent de nume şi de statutul pe care poate să-l aibă. Şi am decis împreună cu conducerea şi cu Albin că e mai bine să ne despărţim. Este o deziluzie, dar în acelaşi timp toţi suntem oameni şi avem probleme personale. El a ales să-mi spună având această relaţie cu mine, pentru că nu ştiam. Gândul lui era să plece la familie. Decizia este definitivă".

Citește și: Moți face furori la Ludogoreț: Fundașul a marcat în victoria bulgarilor, în Europa League! Rezultatele complete

Scânteia care a aprins în realitate butoiul de pulbere este alta. Juan Albin nu s-a prezentat la antrenamentul formaţiei Dinamo din dimineaţa zilei de miercuri din motive lesne de înţeles. Povesteşte pentru ProSport o sursă bine informată. "Şi în interiorul hotelului, dar şi în parcarea hotelului RIN din Otopeni, Albin a purtat numai ochelari de soare în cursul zilei de miercuri. Ochelarii i-a purtat pentru a masca o vânătaie din dreptul ochiului drept. Ochelarii nu-i puteau ascunde şi buza umflată pe care o avea. Avusese o noapte de pomină". Pentru a nu fi luat la întrebări de staff şi pentru a nu încasa ironiile colegilor, Albin a preferat să spună pas antrenamentului şi să poarte o discuţie bărbătească, faţă-n faţă cu prietenul său, Cosmin Contra. Ce se întâmplase de fapt? "Albin a mers într-un club din centrul Bucureştiului şi a încasat-o. Urmele unui contact mai dur i-au rămas pe faţă. Şi nu s-a aflat la prima ieşire de acest gen. Arăta ca Doroftei după meciul cu Balbi", dezvăluie pentru ProSport un om apropiat al clubului Dinamo.

Odată ajunsă informaţia la urechile lui Contra, fostul fundaş al naţionalei a luat foc. Cu un gust sălciu rămas după actul de indisciplină al elevului său, Contra şi apropiaţii săi au recurs la un demers logic pentru a redresa situaţia. Au pus la cale despărţirea pe cale amiabilă din care nu ar fi avut nimeni de suferit. Nici Dinamo, care renunţă în mijlocul campionatului la un un fotbalist exponenţial, nici Albin care îşi va căuta împlinirea la o nouă echipă. Contra i-a întins o mână unui fotbalist de clasă, însă uruguayanul a tratat cu dispreţ gestul fostului său coleg prin tot ce a făcut în cele 31 de zile de şedere în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.