Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat motivul ruperii dintre Denis Alibec şi conducerea tehnică a Stelei: 'I-a adresat cuvinte impradonabile lui Meme Stoica'

www.gsp.ro
Denis Alibec

Florin Lovin, impresarul lui Denis Alibec, știe calea prin care atacantul de 27 ani și-ar putea reabilita situația ingrată în care se află la Steaua: reconcilierea totală față de Nicolae Dică și MM Stoica, personaje cu care s-a contrat dur în prima parte a sezonului.

"Cred că Denis nu a fost susţinut în acestă jumătate de an şi acesta e unul dintre motivele prestaţiei lui. E clar că Alibec a greșit față de Dică și Meme, dar dacă te aşezi la o masă şi îţi ceri scuze, o poţi lua de la capăt. Dacă nu, nu te poţi aştepta la altceva. Dacă s-ar duce Alibec şi i-ar spune lui Dică faptul că «nu îi place asta şi asta» şi lui Meme i-ar spune că «a greşit acolo», poate s-ar rezolva lucrurile.

În momentul în care Denis a trecut printr-o perioadă grea în prima parte a sezonului, trebuie rezolvată problemă. A spus la adresa lui Meme cuvinte impardonabile, iar relaţia cu Dică nu a fost cea mai bună. Trebuia să fie un moment zero prin care să se treacă peste toate problemele

Schimbarea trebuie să vină clar de la Denis. Are o valoare incontestabilă, dar a suferit la capitolul atitudine faţă de colegi, presă, arbitri", a declarat Florin Lovin, la TV Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.