Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat totul: De ce are INTERZIS fostul principe Nicolae în preajma Regelui Mihai

www.realitatea.net
Regele Mihai Principele Nicolae

A fost scandal imens la reşedinţa Regelui Mihai. Principele Nicolae a vrut să-şi vadă bunicul care se afla într-o stare gravă în urmă cu câteva zile. Nicolae nu a avut voie să-şi vadă bunicul, iar tot scandalul a ajuns la poliţie. Acum, principesa moştenitoare, Margareta a venit cu un anunţ de ultimă oră.

Citește și: Dezvăluiri bombă despre afacerile familiei lui Florian Coldea: Probleme cu Fiscul încă de la înființarea companiei

Starea Regelui Mihai s-a îmbunătăţit, dar aceasta a vorbit şi despre principele Nicolae. Potrivit TVR, Principesa moştenitoare Margareta a declarat duminică seară că mai are încă emoţii privind starea tatălui său, dar aceasta s-a ameliorat substanţial. Regele este conştient în cea mai mare parte a timpului, vorbeşte, recunoaşte persoane şi a întrebat de ce este atât de multă lume în jurul său.

Citește și: Un cunoscut magazin online din România dă lovitura: Ce jucător de pe piața italiană a achiziționat

Căderea fizică de săptămâna trecută a fost cea mai gravă de până acum, spune principesa, citată de TVR dat fiind că până acum 2 săptămâni Regele era perfect conştient şi se interesa constant de situaţia din ţară. Principesa Margareta a precizat că nepotul regelui, Nicolae Medforth-Mills, nu a fost primit fiindcă “aceasta a fost dorinţa Majestăţii Sale”. Ultima întâlnire a avut loc după ce i s-a retras titlul de principe şi, potrivit spuselor pricipesei, ”întâlnirea nu i-a făcut bine Majestăţii Sale”. Regele Mihai ar fi cerut să nu se mai întâlnească cu Nicolae, susţine principesa. Un alt indiciu că regele se simte mai bine este acela că în ultimele două zile Principesa Maria a revenit în România, vizitând luni Muzeul Naţional Cotroceni, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.