Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a ales PRAFUL: Adrian Mititelu a pierdut DEFINITV procesul de 300 de milioane de euro cu FRF, LPF și alți șefi din fotbal

Adrian Mititelu

Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunţat, marţi, în mod definitiv în sensul respingerii solicitărilor de daune în cuantum de aproximativ 300 de milioane euro, cerute Federaţiei Române de Fotbal de Fotbal Club U Craiova SA, patronată de Adrian Mititelu, pentru excluderea acestui club la data de 20 iulie 2011, informează FRF.

După 8 ani de litigii, pretenţiile Fotbal Club U Craiova SA, susţinute pe calea unei suite întregi de demersuri procesuale, sunt dovedite în mod irevocabil ca neîntemeiate, adaugă FRF.

Citește și: Eugen Teodorovici reacționează după publicarea unui document bombă: Nu există reduceri de personal. Avem bani suficienți

”Tip solutie: Nefondat

Solutia pe scurt: Respinge recursul declarat de recurentele FC U Craiova SA, în insolvenţă şi Valorificarea Creanţe SRL, în faliment, ca inadmisibil. Respinge recursul declarat de recurenta-reclamantă Fotbal Club U Craiova SA, în faliment, ca nefondat. Obligă recurentele, în solidar, la plata către intimatul pârât Sandu Mircea a sumei de 7213,5 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei, azi, 11.06.2019.

Document: Hotarâre 11.06.2019”, se arată în minuta ședinței de judecată.

Citește și: Pericol pentru Viorica Dăncilă! Unul dintre cei mai vechi lideri ai PSD vrea să preia hățurile

Cei care au fost dați în judecată de Adrian Mititelu și copii săi au fost Federația Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Octavian Goga, Cornel Șfaițer, Marian Rusen, Cristi Bobar, Paul Costaș, Vasile Avram, Marian Pălărie, Marius Stan și Ștefan Stana, cei care au făcut parte din Comitetul Executiv al FRF în ședința în care s-a decis dezafilierea Universității Craiova, ceea ce a dus la pierderea locului în Liga a II-a, dar și a fotbaliștilor.

”Federaţia Română de Fotbal îşi exprimă încă o dată adeziunea faţă de principiul legalităţii ca fundament al oricăror demersuri pe care le întreprinde în activitatea sa.

Citește și: Acuzații grave: ‘Pupincuriștii, populiștii, acoperiții și ignoranții și-au făcut datoria și de data asta’

În cadrul tuturor acestor procese, apărările FRF au fost asigurate de societatea de avocatură “Țuca Zbârcea & Asociații” – prin avocat Dan Cristea, și de Adrian Stângaciu, Managerul Departamentului Juridic al FRF.”, se arată în reacția FRF față de decizia justiției. Trebuie precizat că la prima înfățișare, Adrian Mititelu câștigase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.