Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a ales PRAFUL: Un controversat personaj e de negăsit după ce a falimentat un imens club de fotbal și și-a 'distrus' mai multe afaceri

faliment

Valerii Moraru, omul de afaceri care a băgat în faliment Rapidul, e de negăsit. Este imposibil de găsit la telefon, după ce afacerile sale s-au prăbușit şi, conform unor surse Cancan.ro, a ajuns la sapă de lemn.

După ce a distrus Rapidul, Valerii Moraru a 'îngenuncheat' firmele Perla Covasnei şi Azuga Waters. Cele două societăţi erau controlate de afaceristul basarabean şi soţia sa, Violeta, cu sute de bilete la ordin fără acoperire. Acum, datoriile afaceristului moldovean sunt de ordinul milioanelor de euro. În plus, foarte multe instituţii bancare solicită, la tribunal, executarea silită a bogătaşului care, în urmă cu trei ani, figura cu o avere de 35 milioane de euro.

Citește și: Simona Halep și-a dezvăluit CEL MAI GREU moment din cariera sa: 'O suferință pe care nu o pot descrie'

“De şase luni nu l-a mai văzut nimeni şi nici telefonul nu-l are conectat. Probabil l-a schimbat. Acum ceva timp m-a sunat de pe un număr cu prefix de Rusia, dar abia îl auzeam. A rămas că mă sună când o să aibă semnal, dar nu a mai dat niciun semn. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. A dispărut, pur şi simplu. Este înglodat în datorii! A distrus multă lume, nu doar Rapidul”, a spus, pentru Cancan.ro un fost partener de afaceri şi apropiat al lui Valerii Moraru.

În decurs de două săptămâni, mai exact în perioada 23 noiembrie - 7 decembrie, Tribunalul Ilfov a dispus intrarea în insolvenţă a societăţilor Perla Covasnei şi Azuga Waters. Prima firmă are refuzuri la plată de 15,3 milioane de lei, în timp ce la a doua societate suma totală depăşeşte 37 de milioane de lei. În concluzie, Valerii Moraru şi-a distrus toate afacerile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.