Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a citit testamentul lui George Michael: Este INCREDIBIL cui nu i-a lăsat niciun ban

express.co.uk
George Michael

Săptămâna trecută a fost citit testamentul regretatului cântăreţ britanic George Michael şi s-a aflat că niciunul dintre foştii săi iubiţi nu vor primi niciun ban din averea sa estimată la 110 milioane de euro, relatează online ziarul spaniol ABC.

"Este un Crăciun pe care nu îl voi uita niciodată: Să-ţi găseşti partenerul mort în pat", a scris Fadi Fawaz pe contul său de Twitter, a doua zi după ce l-a găsit fără viaţă pe iubitul său, George Michael, la reşedinţa acestuia din Oxforshire (Londra), informează agerpres.ro.

Citește și: PSD-istul care a anticipat prăbușirea lui Liviu Dragnea! A anunțat că va intra în închisoare

Cântăreţul, compozitorul şi producătorul în vârstă de 53 de ani a fost ultimul dintre vedetele care s-au stins din viaţă la sfârşitul lui 2016, un an an fatidic pentru muzică.

O insuficienţa cardiacă a făcut ca artistul britanic să-şi lase orfani milioanele de fani din întreaga lume. Adevărul este că artistul nu trecea prin momente prea bune. Problemele lui cu drogurile, scandalurile sexuale - care au dus la arestarea sa în două ocazii - şi lipsa proiectelor au făcut dificili ultimii săi ani de viaţă.

Citește și: Viorica Dăncilă îl bagă în corzi pe Klaus Iohannis! Ultimă oră

George Michael, unul dintre primii zece muzicieni cei mai bogaţi din Marea Britanie datorită unei cariere de peste 35 de ani a vândut în total peste 100 milioane de albume în întreaga lume.

În testamentul său nu a fost însă inclus niciunul dintre foştii săi amanţi, Kenny Goss şi Fadi Fawaz. S-a aflat cu stupoare că cei doi nu au primit niciun ban din averea sa estimată la 110 milioane de euro.

Citește și: Fraţii ‘Dedeman’ cuceresc ţara! O nouă mega-lovitură

Artistul şi-a împărţit averea prietenilor şi celor două surori ale sale, Melanie şi Yioda, care au primit cea mai mare parte din bani. Ultimul partener al cântăreţului, Fadi Fawaz, a rămas fără niciun sfanţ.

Adevărul este că înainte de moartea cântăreţului cei doi nu se înţelegeau prea bine.

George Michael încercase de câteva ori să pună capăt acestei relaţii şi chiar îi interzise lui Fadi Fawaz să mai vină la domiciliul său.

Citește și: Mesaj cutremurător pentru Carmen Dan! Scrisoarea sfâșietoare apărută după uciderea polițistului din Timiș .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.