Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a clarificat - Jucătoarele vor putea evolua în bikini la turneul de la Doha din Qatar

kuma.fm
volei

Federaţia internaţională de volei (FIVB) a a asigurat, marţi seara, că bikinii, care fac parte din ţinuta obişnuită a jucătoarelor de volei pe plajă, nu vor fi interzişi la turneul programat luna viitoare la Doha, după ce perechea germană Karla Borger/Julia Sude a anunţat că intenţionează să boicoteze această competiţie, informează AFP, potrivit Agerpres.

Qatarul va găzdui primul său turneu major de volei pe plajă feminin, între 8 şi 12 martie, după ce a organizat timp de şapte ani o competiţie masculină, precum şi Jocurile Mondiale pe plajă din 2019, unde jucătoarele au fost autorizate să poate un costum de baie.

Într-un comunicat transmis AFP, marţi seara, Federaţia internaţională precizează că a contactat Federaţia qatariană de volei (QVA), care a confirmat că nu va exista nicio restricţie care să vizeze ţinuta jucătoarelor.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Polemica a luat amploare după decizia de luni a perechii vedetă germane Karla Borger/Julia Sude de a boicota evenimentul, din cauza unei interdicţii de a purta bikini pe teren, jucătoarele fiind obligate să evolueze în tricouri şi pantaloni lungi, ţinută utilizată uneori în competiţie în condiţiile în care condiţiile meteo nu sunt prea favorabile.

FIVB a actualizat marţi seara regulamentul turneului, accesibil online, şi în mod special articolul 10, referitor la ţinuta jucătoarelor. "În urma discuţiilor, QVA a confirmat, pe 23 februarie, că nu vor exista restricţii pentru jucătoare, dacă acestea doresc să poarte ţinuta standard în timpul competiţiei din Qatar", precizează Federaţia internaţională de volei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.