Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a dat VERDICTUL într-un proces controversat: Gigi Becali, VICTORIE în instanță

ebihoreanul.ro
justitie

Gigi Becali a câştigat recent procesul cu Remus Cernea, după ce fostul deputat l-a dat în judecată şi i-a cerut să plătească daune în valoare de 50.000 de euro pentru că l-a jignit din cauză că susţine drepturile homosexualilor, informează România Tv. Omul de afaceri a comentat în stil caracteristic victoria din instanţă.

Gigi Becali spune că din punctul lui de vedere victoria din instanţă nu are o miză financiară.

"El sa vada ca Romania este ultima reduta a diavolului. Aici diavolul se bate, dar nu castiga mult teren. Acolo, in Olanda, pe acolo, prin tarile occidentale, acolo e cucerita de diavol. Aici... Uite, ca dovada, judecatorii imi dau dreptate mie. Si sa va mai spun inca ceva, sa stie toata lumea. Spun sfintii parinti intr-o carte ca pana si diavolul pentru pacatul homosexualitatii... nici el macar nu se uita, intoarce capul, atat de scarba ii e, ca nici nu se uita macar. Daca el, Satan, spune "fa-l" si tot intoarce capul de rusine... el, care e cel mai nesimtit si cel mai nenorocit... Nu am ce sa vorbescu cu Remus Cernea. Nu era vorba de bani. Ma bucura ca in tara mea judecatorii nu au permis asa ceva. E pentru mantuirea neamului romanesc", a spus Gigi Becali.

Poliția, reacție după ce polițistul l-a LOVIT pe Boureanu: 'Avea dreptul să o facă'

Gigi Becali s-a contrat cu Remus Cernea în public, anul trecut, fiind acuzat printre altele că ar fi discriminat comunitatea gay. Fostul deputat spunea că solicită instanţei despăgubiri în valoare de 50.000 de euro, din care ar vrea să doneze o bună parte pentru organizaţiile care militează pentru separarea dintre stat şi biserică.

"Procurorii români sunt ortodocşi, o să fie imposibil pentru tine, eu o să câştig sigur. Când vine vorba de Hristos, eu pot să pierd tot, şi viaţa, şi averea, dau tot. Ei sunt împotriva firii, o să câştig în ţara noastră, unde toţi, preoţi, procurori sunt ortodocşi! Să se ducă în Olanda cu LGBT al lui! Eu nu m-am luat de el, nu l-am jignit, pe mine Hristos m-a învăţat să nu jignesc. Eu am fost violent când el a atacat biserica. Şi când îl ataci pe Hristos, eu nu mai am control, că eu sunt nebun după Hristos. I-am dat palme metaforic, am vorbit în parabole. Mă judec cu toţi homosexualii voştri şi câştig toate procesele", spunea atunci Gigi Becali.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.