Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a decis ora de la care Volodimir Zelenski se va adresa Parlamentului României/ Update

captură facebook
Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski se adresează azi Parlamentului României. În urma discuțiilor oficiale, discursul va avea loc în cursul serii. Surse politice arată că intervenția președintelui ucrainean va avea loc la ora 19.00, ora României.

UPDATE: Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a explicat că așteaptă hârtiile oficiale din partea Ministerului de Externe pentru a convoca plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului în vederea organizării pentru discursul lui Zelenski.

Președintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților a anunțat că a avut întrevedere cu o delegație ucraineană, formată din reprezentanți speciali ai președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, cât și membri ai corpului diplomatic ucrainean, informează Mediafax.

În delegație au fost prezenți: Oleksandr Bankov, secretar de stat al MAE al Ucrainei, Yliia Hryshyna, deputat al Radei Supereme al Ucrainei, Paun Rohovei, Însarcinatul cu afaceri a.i. al Ucrainei în România și Petro Stoian, secretar II al Ambasadei Ucrainei în România.

Partea ucraineană a transmis salutul și multumirile președintelui Zelenski. Delegația și-a exprimat recunoștința cu privire la asistența umanitară venită din partea României cât și pentru demersurile aflate în desfășurare, menite să sprijine mai concret poporul ucrainean în apărarea țării și a valorilor democratice.

„Lupta ucrainenilor nu este doar a lor. Este o luptă pentru libertate și pentru toate statele și popoarele care iubesc pacea. Așteptăm cu nerăbdare intervenția președintelui Zelenski, care se va adresa Parlamentul României luni seara”, a spus Pavel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.