Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a încheiat răsunătorul proces dintre Johnny Depp și Amber Heard

BBC
Johnny Depp si Amber Heard

Juriul din procesul Johnny Depp vs Amber Heard a început miercuri a treia zi de deliberări pentru a răspunde la aproximativ 40 de întrebări care vor stabili dacă cei doi actori s-au defăimat reciproc și dacă pot obține despăgubiri, potrivit AFP.

Cei șapte jurați au deliberat timp de aproape 13 ore începând de vineri pentru a ajunge la o decizie unanimă, care va fi pronunțată la ora locală 15.00 (19.00 GMT) la tribunalul din Fairfax, în apropiere de Washington.

Jurații - cinci bărbați și două femei - au primit vineri de la judecătorul Penney Azcarate un document care conținea 24 de întrebări despre afirmația lui Depp și 18 despre cea a lui Heard.

Starul din saga "Pirații din Caraibe" o dă în judecată pe fosta sa soție la tribunalul din Fairfax, în apropiere de Washington, pentru un articol de opinie publicat de Washington Post în 2018, în care a spus că este "o figură publică care reprezintă violența domestică".

Deși nu este menționat, Johnny crede că articolul de opinie i-a distrus cariera și reputația și cere daune de 50 de milioane de dolari.

Amber Heard, care a apărut în "Justice League" și "Aquaman", a contraatacat și cere o sumă dublă.

Actrița în vârstă de 36 de ani susține că a fost defăimată de un fost avocat al lui Deep, care a calificat acuzațiile sale de violență domestică drept o "farsă" în aprilie 2020.

Este vorba de trei pasaje din editorialul lui Amber Heard și de trei declarații ale lui Adam Waldman, avocatul actorului.

Jurații trebuie să stabilească în unanimitate dacă fiecare pasaj este defăimător.

Dar, pentru a acorda despăgubiri, trebuie să se stabilească dacă autorul declarațiilor a acționat cu "rea intenție", știind că acestea sunt false, o subtilitate juridică privind personalitățile publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.