Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a lansat o nouă formațiune politică: Partidul Naţiunea Română

Partidul Naţiunea Română

Partidul Naţiunea Română s-a lansat public, preşedintele formaţiunii, John Banu Muscel, precizând că acesta reprezintă "o alternativă, un partid nou, diferit, fără trecut dubios".

"Noi suntem partidul care face diferenţa. Existenţa acestui partid a devenit realitate în urma dorinţei unui grup mic de patrioţi de a echilibra viaţa şi activitatea politică în ţara noastră care este dominată de partide cu tipologie socialistă, liberală sau puţin extremiste. Asta vrem să o facem cu un partid fără vedete politice, eu nu sunt o vedetă, sau civice care să se adreseze maselor largi cetăţenilor care până acum nu au acordat atenţie spectrului politic cu o chemare către persone cu calificări profesionale, cu un nivel de educaţie ridicat şi nu numai, care să-şi găsească aspiraţiile personale în programul partidului", a afirmat Banu.

Citește și: Proiect de lege revoluţionar: Ce perioade ar putea fi incluse în stagiul de cotizare la pensie

El a spus că partidul se adresează cetăţenilor care nu şi-au găsit încă principiile morale şi sociale în doctrina partidelor existente, scrie agerpres.ro.

"Deci suntem o opţiune oferită tuturor cetăţenilor care nu şi-au găsit încă principiile morale şi sociale în doctrina partidelor existente, nu şi-au găsit în ele calea aspiraţiilor de definire personală. Suntem o opţiune oferim posibilitatea dezvoltării unei organizaţii puternice prin aderarea în mod liber, bazat pe principiile existente în sufletul fiecărei cetăţean. Suntem un bulgăr mic de zăpadă care se rostogoleşte din vârful unui munte încercând să crească în mărime şi forţă, să aibă un impact puternic pe măsura evoluţiei lui vertiginoase", a mai menţionat acesta.

Citește și: Imagini FABULOASE: Simona Halep a uimit pe toată lumea – aşa nu ai mai văzut-o niciodată

Potrivit lui John Banu Muscel, formaţiunea politică nu vine cu nimic nou revoluţionar şi nu doreşte "să inventeze roata, ci să o împingă".

"Nu venim cu nimic nou, revoluţionar care să creeze valuri de mişcări populare, să redefinească concepţii universal valabile şi care sunt promovate în întreaga lume, cum ar fi concepţiile globalizării ale UE şi ale noii ordini mondiale (...) care sunt principe utopice. (...)Ca urmare, suntem aici nu să inventăm roata, dar să o împingem în spiritul real al democraţiei şi al principiului ei, asta este nevoie să se întâmple în România. Avem democraţie, avem instituţii, avem legi ce trebuie să fie respectate şi, mai ales implementate ca să învârtim această roată. Este ceea ce Partidul Naţiunea Română şi-a propus să facă, iar, în baza acestui concept, şi-a creat programul", a adăugat preşedintele formaţiunii.

Citește și: Rareș Bogdan, atac furibund la adresa PSD: “Nenorociții ăştia din PSD…”

Partidul Naţiunea Română vine ca o alternativă, un partid nou,diferit, fără un trecut dubios şi cu un program realist, a mai spus Banu.

"Nu se va mai găsi justificarea sau scuza că nu au votat pentru că nu au avut cu cine, că nu au avut un partid în care să-şi regăsească aspiraţiile. Nu cerem voturi, nu le cumpărăm şi nu forţăm obţinerea lor, dar nu ar fi rău să le primim", a mai spus acesta.

Citește și: O nouă lovitură pentru românii cu credite în lei: Ratele EXPLODEAZĂ – Teodorovici anunță măsuri

Partidul Naţiunea Română are denumirea prescurtată "PNRo", iar sloganul este "Încredere, Unitate, Prosperitate".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.