Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a luat la bătaie cu soțul și 'a scăpat' cuțitul în el

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Un scandal a avut într-o familie in Olt, după ce un bărbat şi-a agresat soţia, iar apoi femeia l-a înjunghiat, cele două persoane fiind transportate la spital.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă seara, cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Curtişoara, ar fi fost înjunghiat de către o femeie, în timp ce se afla la domiciliul său, scrie news.ro.

Ce a transmis IPJ Olt

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că între un bărbat în vârstă de 47 de ani şi o femeie în vârstă de 42 de ani, ambii din comuna Curtişoara, judeţul Olt, ar fi izbucnit un conflict spontan. În urma conflictului, bărbatul ar fi agresat fizic femeia, iar aceasta l-ar fi înjunghiat cu un obiect tăietor - înţepător în zona gâtului. Atât bărbatului, cât şi femeii le-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul medical sosit la faţa locului, ulterior fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a transmis IPJ Olt.

În cauză, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat, iar femeia a fost internată la Centrul de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt.

Totodată, a fost întocmit şi un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.