Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a mai lămurit un MISTER în cazul morții jurnalistului Jamal Khashoggi: Detalii neașteptate oferite de logodnica lui, după ultima lor discuție - VIDEO

Hatice Cengiz

Jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, ucis la 2 octombrie în consulatul ţării sale din Istanbul, a spus că a fost bine tratat în cursul primei sale vizite la consulat, la 28 septembrie, a declarat vineri logodnica jurnalistului, Hatice Cengiz, într-un interviu acordat publicaţiei Haberturk, preluat de Reuters.

Hatice Cengiz a afirmat în interviu că ziaristul nu i-a spus să contacteze pe nimeni în cazul în care s-ar întâmpla ceva în timpul celei de-a doua vizite la consulat, dar o sfătuise mai devreme să ia legătura cu Yasin Aktay, consilier al preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, dacă el va întâmpina probleme în cursul vizitei în Turcia, scrie agerpres.ro.

Citește și: Oreste Teodorescu, radiografia tristă a României: ‘…ne gândim cum să mai luăm un pachet de biscuţui lui ăla micu’…’

Potrivit ei, Jamal Khashoggi era preocupat că s-ar putea crea tensiuni la consulat, dar a presupus că autorităţile saudite nu-l vor interoga sau aresta în timp ce se află în Turcia.

Jamal Khashoggi, rezident american şi editorialist al Washington Post, a dispărut în ziua de 2 octombrie după ce a intrat în clădirea consulatului saudit din Istanbul pentru a obţine unele documente necesare pentru căsătoria sa cu Hatice Cengiz. Timp de câteva săptămâni, Arabia Saudită a negat că ar cunoaşte ce s-a întâmplat cu Khashoggi, susţinând iniţial că acesta a părăsit consulatul. Ulterior, Riadul a declarat că jurnalistul a murit în urma unei altercaţii în incintă. Apoi, ministrul de externe saudit, Adel al-Jubeir, a calificat moartea lui Khashoggi drept o 'uriaşă şi gravă eroare'.

Citește și: Antena 3 îi dă lovitură colosală unui important lider PSD! Suma uriașă pe care i-o cere .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.