Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a pus sechestru pe conturile Ministerului de Finanțe

ministerul finantelor

Ministerul de Finanțe primește o lovitură neașteptată din partea unor afaceriști. Fraţii Ioan şi Viorel Micula, proprietarii grupului de firme European Drinks, au pus sechestru pe unele dintre conturile Ministerului de Finanţe, în încercarea de a recupera din datoria de circa 80 de milioane de euro pe care o are statul către ei.

Ioan Micula a declarat că unele conturi ale statului sunt blocate, dar că este de departe de a fi recuperat banii. "Încercăm să executăm anumite conturi, dar finanţele îşi mută banii dintr-un cont în altul. Pe unele avem tilu executoriu", a explicat omul de afaceri.

Ministerul Finaneţelor nu a oferit încă poziţia sa în această chestiune.

El susţine că a apelat la aceste formule, inclusiv la procesul de la Curtea de Arbitraj de la Washigton nu pentru că sunt procesomani, ci pentru că nu au avut altă cale pentru a-şi recupera banii." Am ajuns în situaţia aceasta pentru că nu avem altă cale de iesire.. Nu suntem procesomani. Am dorit să rezolvăm problema pe cale amiabilă, de-a lungul anilor am trimis zeci de scrisori (către Guvern n.red), dar nu i-a interesat", a declarat Micula, scrie www.economica.net

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.