Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a reluat și traficul feroviar pe Podul Crimeii - Trenurile de pasageri încep să circule în cursul nopții

Interfax
pod crimeea

Traficul feroviar pe podul din Crimeea a fost complet restabilit, toate trenurile programate vor fi pe deplin operaționale, a declarat vicepremierul rus Marat Khusnullin.

"În ceea ce privește calea ferată, pot spune că traficul a fost restabilit în totalitate. Toate trenurile planificate, atât cele de pasageri, cât și cele de marfă, vor putea circula în totalitate. Avem capacitățile tehnice pentru a face acest lucru", a declarat Khusnullin reporterilor.

Primul tren de testare a trecut cu succes peste calea ferată. Canalul de Telegram al Întreprinderii Unitare de Stat Federale "Calea ferată din Crimeea" a precizat că, după prima etapă de reparare a podului după explozie, un tren cu 15 vagoane a trecut peste el.

Vicepremierul rus Marat Khusnullin a declarat pe canalul său de Telegram că în acest moment a început circulația trenurilor de marfă, iar peste noapte pe linia de cale ferată ar trebui să treacă 12 trenuri de pasageri.

"De asemenea, trenurile de călători vor începe să circule în curând. Planificăm să circulăm cu 12 trenuri de călători numai peste noapte. Primul va trece peste pod în jurul orei 22.00", a adăugat vicepremierul.

Vă reamintim că astăzi, 8 octombrie, în cursul dimineții, un incendiu puternic a izbucnit pe Podul Crimeii după o explozie. Ulterior s-a aflat că Putin a ordonat crearea unei comisii guvernamentale din cauza evenimentului extraordinar de pe podul Crimeii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.