Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a simplificat situația naționalei U21: cele două scenarii care ne duc în semifinale

nationala tineret fotbal

România U21 joacă, azi, meciul cu Franța U21, capital pentru calificarea în semifinalele Campionatului European. După ultimele partide disputate în Grupa B (Danemarca - Serbia 2-0 și Germania - Austria 1-1), tricolorii au aflat care sunt scenariile care îi duc în penultimul act al competiției.

Citește și: VIDEO REVOLTĂTOR: fetiță de 8 ani, ridicată cu FORȚA de poliție. Suspiciuni că ar fi dată în SUA pentru trafic de organe

Primul, cel mai simplu pentru naționala lui Mirel Rădoi, este să nu pierdem meciul cu Franța. Atunci, România U21 ar câștiga Grupa C și ar evolua în semifinale contra Germaniei.

După ce Danemarca a învins Serbia cu doar 2-0, a ieșit din calculele pentru calificarea de pe cel mai mai bun loc 2, pe care îl poate ocupa România, dacă nu pierde la mai mult de două goluri diferența partida cu ”Cocoșii galici”. Dacă vom fi învinși la mai mult de două goluri, atunci Italia ajunge în semifinale, informează Digisport.

Dacă francezii ne înving la două goluri diferență, atunci vom avea golaveraj +3, la fel ca Italia. Avantajul nostru va fi reprezentat de numărul de goluri marcate (8), față de cele 6 ale gazdelor. În această situație, vom termina pe cel mai bun loc secund și vom întâlni Spania.

EURO 2019 | Scenariile în urma cărora România U21 se califică în semifinale

România U21 nu pierde cu Franța și întâlnește Germania în semifinale

România pierde la maximum două goluri diferență cu Franța și întâlnește Spania în semifinale

După scorurile de sâmbătă și duminică, singurele echipe calificate în penultimul act sunt Germania și Spania. România, Franța și Italia sunt celelalte trupe care pot ajunge în semifinale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.