Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a stabilit componenţa completă a conducerii FR Handbal: Alexandru Dedu, preşedinte, Steluţa Luca şi Sorin Dinu, vicepreşedinţi

minge handbal

Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, a fost reales, miercuri, la conducerea forului naţional, în timp ce funcţiile de vicepreşedinţi au revenit Steluţei Luca şi fostului arbitru Sorin Dinu. Tot miercuri s-a stabilit, de asemenea prin vot, componenţa Consiliului de Administraţie al FRH, format din 14 membri. Alexandru Dedu a câştigat alegerile în faţa Narcisei Lecuşanu cu un singur vot diferenţă, 100-99, în turul doi. În primul tur al alegerilor, Robert Licu a fost eliminat, adunând doar şase voturi.

Alexandru Dedu, în vârstă de 46 de ani, este preşedintele FR Handbal din februarie 2014. Narcisa Lecuşanu (41 de ani) a făcut parte din echipa naţională de handbal a României care a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005. Din noiembrie 2017, ea este membru al Comitetului Executiv al IHF. Miercuri s-a votat şi pentru funcţiile de vicepreşedinţi, care vor fi ocupate în următorii patru ani de Steluţa Luca şi de fostul arbitru internaţional Sorin Dinu. De asemenea, componenţa noului Consiliul de Administraţie, care a fost stabilită tot prin vot, este următoarea: Gheorghe Tadici, care a obţinut cele mai multe voturi – 124, Mihail Bocan (123), Claudiu Evi (73), Flavius Sâsâeac (72), Petru Ghervan (70), Jan Mateescu (67), Gheorghe Bejinariu (65), Remus Drăgănescu (65), Vasile Pavel (64), Nurhan Ali (63), Daniel Kotecz (62), Alexandru Teuţan (62), Veniamin Lupan (61) şi Doru Manea (58), conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.