Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a stabilit: Donald Trump a anunțat că s-a decis data și locul celei mai importante întâlniri din istorie, cea cu liderul nord-coreean Kim Jong Un - VIDEO

www.realitatea.net
Donald Trump Kim Jong Un

Preşedintele american Donald Trump a declarat vineri presei că au fost stabilite data şi locul unde se va întâlni cu liderul nord-coreean Kim Jong Un şi că detaliile urmează să fie anunţate în curând, relatează Reuters şi AFP.

Casa Albă a transmis că summitul istoric dintre preşedintele SUA şi liderul de la Phenian ar putea avea loc luna aceasta, în situaţia în care Coreea de Nord face anumite concesii, aminteşte Reuters.

Citește și: Ofertă nesperată pentru„Diamantul” lui Becali! Suma uriașă pe care o cere latifundiarul din Pipera

În acest sens, Trump a menţionat vineri - la întrebările presei, înainte de a se îmbarca în elicopterul prezidenţial cu destinaţia Texas - că "s-au întâmplat multe lucruri" în privinţa americanilor reţinuţi în Coreea de Nord.

SUA cer de mai multă vreme eliberarea a trei cetăţeni americani, iar mass-media au relatat că Washingtonul şi Phenianul ar fi aproape de un acord în această problemă.

Citește și: Lovitură de teatru! Ce s-a aflat despre fabrica pe care o lăuda premierul Viorica Dăncilă – „Afirmația este falsă” .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.