Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`S-a sucit`? Niculae Bădălău are un mesaj neașteptat, chiar înainte de ședința CEX: `I-a copiat` textul lui Liviu Dragnea

badalau dragnea

Niculae Bădălău este unul dintre liderii care cer demisia lui Liviu Dragnea! Fostul președinte executiv al PSD a fost  primul care a trimis o scrisoare conducerii, la începutul anului. A urmat Congresul în care a rămas fără funcția care i-a fost dată Vioricăi Dăncilă. După scrisoarea lui Bădălău, a urmat epistola senatoarei Ecaterina Andronescu, totul culminând cu documentul prin care Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu prin care se cere ca Dragnea să plece din fruntea partidului și a Camerei Deputaților.

Surprinzător, chiar în seara de dinaintea ședinței CEX în care va fi tranșată soarta lui Dragnea, Bădălău a adoptat mesajul cu care șeful său s-a consacrat în spațiul public.

”Mesajul meu e de unitate, democrație și să avem o dezbatere cât mai constructivă pentru partid și pentru țară. Lucrurile trebuie să se remedieze, e o lipsă a dialogului și a dezbaterii deciziilor în CEX. Noi trebuie să învingem sistemul creat în ultimii 8 ani, în care nu am mai avut o justiție independentă și s-a creat statul paralel, trebuie să mergem până la capăt.”, a spus Niculae Bădălău la România TV.

Citește și: Trupa Holograf se apără! Ce au transmis fanilor revoltați de suma imensă pe care au promit-o la evenimentul din sectorul 5 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.