Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au bătut de Dragobete: Cinci inși au fost arestaţi preventiv pentru tentativă de omor

catuse politie

Cinci bărbaţi din comuna argeşeană Stoeneşti, suspectaţi că au agresat trei consăteni, au fost arestaţi preventiv pentru tentativă de omor.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a anunţat, vineri, că agresiunea a avut loc pe 24 februarie, autorităţile fiind sesizate prin 112, scrie agerpres.ro.

Citește și: Florin Cîțu, uimit de protestul polițiștilor: ‘Nu înțeleg rostul acestor proteste. Așa ceva nu se poate, nu poți să ai performanță când numești oameni pe două luni’

"Din cercetări s-a stabilit că evenimentul s-a produs pe fondul unei stări conflictuale anterioare, iar în urma agresiunii, cele trei persoane au fost conduse la unităţi medicale, pentru îngrijiri, starea unuia dintre bărbaţii loviţi fiind gravă", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, cercetările în acest caz au fost efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Citește și: Florian Bodog: ‘Vlad Voiculescu este un mare mincinos! Ar trebui să se apuce de treabă, dar el nu prea vrea să muncească’

După administrarea probatoriului, cei cinci suspecţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 42 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă.

Ei au fost prezentaţi ulterior în faţa instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘Ateul comunist Nicolae Ceaușescu s-a implicat în salvarea Schitului Prodromu. USR PLUS militează fățiș pentru revenirea anilor de ateism de pe vremea comunismului’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.