Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au stabilit prețurile biletelor la meciul secolului dintre Mayweather și McGregor: Cât costă vizionarea pay per view

www.agerpres.ro
Floyd Mayweather Conor McGregor

Organizatorii meciului de box dintre americanul Floyd Mayweather și irlandezul Conor McGregor, starul artelor marțiale mixte, programat pe 26 august, la Las Vegas, au anunțat că prețul de vânzare a biletelor pentru acest eveniment este cuprins între 500 și 10.000 de dolari, informează AFP.

Lupta va avea loc pe T-Mobile Arena, sală cu o capacitate de 20.000 de locuri, construită nu departe de "Strip", bulevardul principal al capitalei mondiale a cazinourilor și jocurilor de noroc.

"Este un meci pe care îl vezi o singură dată în viață", a explicat Leonard Ellerbe, directorul general al Mayweather Promotions.

"Este, de departe, cea mai importantă luptă pe care am organizat-o vreodată", a spus la rândul său, Dan White, președintele UFC, cel mai puternic campionat de arte marțiale mixte (MMA), cu care McGregor se află sub contract, anunță Agerpres.

Citește și: Magistraţii, decizie DEFINITIVĂ în dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova. Oficiali ai FRF vizaţi

"Vom depăși rețetele generate de meciul Pacquiao/Maiweater. Această luptă va atrage mai multă lume la nivel internațional, deoarece Conor este foarte popular în Australia, în Brazilia sau în Europa", a adăugat White.

"Meciul secolului", cum a fost denumit duelul dintre Floyd Mayweather și filipinezul Manny Pacquiao, organizat în mai 2015, după interminabile negocieri, a generat peste 400 milioane dolari doar din rețetele tv, un record pentru lumea boxului.

Potrivit observatorilor, lupta dintre Mayweather și McGregor ar putea genera aproape un miliard de dolari din rețete tv și publicitate.

Prețul pentru vizionarea meciului în sistemul "pay per view" a fost fixat la 89,99 dolari de Showtime, postul de televiziune care va transmite meciul în Statele Unite.

Mayweather, care a acumulat 800 milioane dolari pe parcursul carierei sale, are deja asigurată suma de 100 milioane dolari în urma meciului cu McGregor, care ar putea crește până la 400 milioane dolari, după împărțirea banilor rezultați din rețetele tv, în special, conform presei economice americane.

McGregor are asigurată la rândul său suma minimă de 25 milioane dolari și poate spera să încaseze până la 125 milioane dolari după confruntare cu Mayweather, în care americanul este considerat principalul favorit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.