Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au vindecat jucătorii de la Fiorentina care erau infectați cu coronavirus

Twitter.com
coregrafie Fiorentina Astori

Clubul italian de fotbal Fiorentina a anunţat că jucătorii săi German Pezzella, Patrick Cutrone şi Dusan Vlahovic, testat pozitiv la Covid-19 pe 14 martie, s-au vindecat de noul coronavirus, informează EFE.

Gruparea toscană a informat că ultimele teste la care au fost supuşi fundaşul argentinian Pezzella, căpitanul echipei din Florenţa, italianul Cutrone şi sârbul Vlahovic, ambii atacanţi, "s-au dovedit negative" la Covid-19.

"Încă o dată, mulţumim medicilor, infirmierelor şi spitalelor care continuă să ofere asistenţa lor tuturor celor care au nevoie, într-un moment atât de critic şi de delicat pentru ţară şi pentru întreaga lume", se precizează într-un comunicat dat publicităţii de Fiorentina, care s-a alăturat altor entităţi implicare în strângerea de fonduri pentru achiziţionarea de materiale sanitare în scopul "combaterii acestei teribile maladii".

German Pezzella, format la River Plate şi care a mai jucat în Spania, la Betis Sevilla (2015-2017), înainte de a ajunge în Italia, a confirmat la rândul său pe reţelele de socializare că, după ultimele teste efectuate, atât el cât şi coechipierii săi s-au vindecat de Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.